Liefdevol Intuïtief Verbinder Sensitief Praktisch Spiritueel
Dat is in een notendop wie ik ben. Ik geloof dat alle antwoorden van binnen zitten. En dat alles wat we nodig hebben er al is. We hoeven alleen maar naar binnen te gaan. Zoektocht Als hoogsensitief kind richtte ik mij op iedereen, behalve mijzelf. Ik voelde de problemen en emoties van anderen. Ik zorgde voor de oplossing en creëerde harmonie. Dan voelde ik me veilig en kreeg ik wat ik nodig had: aandacht en erkenning. Dacht ik. Een belangrijk moment was een bijna fataal ongeluk op mijn 24ste. De pijn dwong me te focussen op mijzelf en mijn lijf. Ik ontdekte dat ik diep ongelukkig was. Mijn werk en woonplek pasten niet. Mijn sensitiviteit voelde als een last. Ik had geen verbinding meer met mijn lijf en gevoel. Geen idee wie ik was, wat ik kon of wilde. Het ongeluk deed me inzien: ‘ik heb maar één leven en ik ben degene die verandering kan brengen.’ Het werd een zoektocht naar verbinding met mijzelf, mijn lijf. Ik wilde mijn sensitiviteit als pure kracht ervaren. Als talent in plaats van handicap. Mijn fijngevoeligheid verfijnen en ontwikkelen. Mijn spirituele kant een stevige basis geven. Nu deel ik mijn ervaring, kennis, tools en wijsheid met gedreven mannen en vrouwen.
Ik combineer intuïtie met actie Ik help je om via je intuïtie en lijf alle antwoorden te krijgen en patronen los te laten. Zodat je weet wat je wilt, hoe je dat gaat doen en wat je daarvoor nodig hebt. Mijn sensitiviteit en energie zorgen ervoor dat ik voel, zie en ervaar waar aandacht nodig is, welke blokkades en emoties jij ervaart en waar die zitten. Ik bied rust, helderheid en heling. Mijn praktische kant zorgt ervoor dat je de inzichten en antwoorden kunt omzetten in concrete stappen. Zodat jij helemaal jezelf kunt zijn en je talenten volledig kunt inzetten. Kunt gaan doen wat jij zo graag wilt. Op jouw unieke manier de wereld een beetje mooier maken. Elementen in de sessies zijn gesprekken, visualisaties en meditaties en praktische technieken en oefeningen. Alles op maat. Achtergrond Ik heb 20 jaar in het bedrijfsleven gewerkt. De laatste jaren in de rol van HR en verandermanager, coach en trainer. Het heeft me veel geleerd over bedrijfsvoering, cultuur, leiderschap, strategie, praktische tools, mensen en hun gedrag. En wat mijn passie is.
Oktober 2015 heb ik mijn hart gevolgd en ben ik met Helderheid gestart:
  • * Coaching
  • * Training
  • * Spreken
  • * Strategie
Mijn beste keuze ooit! Heb je vragen? Ik ben benieuwd naar wie jij bent en wat jij anders wilt. Neem gerust contact met me op voor een vrijblijvend gesprek. Dit zeggen anderen over mijn begeleiding. Hier vind je meer. ‘Nathasja, onze coachingssessie was positief en helend. Het gaf me rust en inzicht. Je was zorgzaam, warmhartig, nauwgezet en inlevend. Ook de intake en de nazorg kregen goede aandacht. Je verbindt warmhartigheid met helderheid. Dank je wel. Je doet dat mooi en inhoudelijk en zorgvuldig en gevoelvol.’ ‘Ik had veel stress zocht naar meer balans tussen mijn werk en privé. De coachingssessie met Nathasja was zeer waardevol en ik heb nu meer rust en structuur. Nathasja is concreet, helder en een fijn persoon die goed naar je luistert. Ze geeft me altijd heel concrete opdrachten waar ik mee aan de slag kan. Ze is doelgericht en planmatig en brengt dat ook in mij naar boven. Ze heeft bovendien een goede energie en kan met allerlei soorten mensen, niveaus en persoonlijkheden schakelen. Na de sessie had ik duidelijke opdrachten voor mezelf. Mijn vage vraag werd een duidelijk stappenplan. Ik ben nu veel gestructureerder aan het werk voor mezelf en voor mijn opdrachtgevers. Nathasja, you are the best! Super dank!’