Coming Home Circles – Healing

balans, rust, helderheid in je hoofd en energie

Kom lekker genieten van mijn gechannelde meditaties, sound en energy healing. Precies wat je nodig hebt op dat moment en een boost voor je spirituele groei.

Tijdens deze warme, gezellige bijeenkomsten met een intieme groep kun je je weer verbinden met jezelf, je hart, intuïtie en je lijf. Loslaten je eigen energie en kracht weer activeren. Vind je healing, rust, helderheid in je hoofd en balans. Kom je weer thuis bij jezelf.

Elke derde vrijdagavond van de maand komen we bij elkaar in onze Coming Home Circles.

Alle data vind je hier. Wil je meteen een avond voor jezelf plannen, dan kun je hier meteen je plekje reserveren.

‘Hèhè, ik ben er weer!’
‘Je energie heeft echt wat in gang gezet bij mij. Word er elke keer zo blij van. ❤️
‘Een healing avond van jou staat gelijk aan uren therapie.’

‘Eindelijk weer eens lekker en aan één stuk door geslapen.’

‘Ik verbaas me telkens weer hoe bijzonder deze avonden zijn. Over de magische dingen die gebeuren.’
Francis – Ademcoach

 

‘Ik vond het oprecht heel fijn en warm en helpend voor mij. En mooi je zo te zien. Dit ben jij. Dit past jou. Prachtig!’

“Het is een avond voor mezelf, maar ook een avond waar hele mooie momenten ontstaan. Stil staan bij hoe ik me echt (van binnen) voel, nieuwe inzichten krijg en ook persoonlijke groei zie. Door de ontspannende begeleiding van Nathasja, heb ik deze mooie en soms heftige emoties mogen ervaren. Het mag er allemaal zijn, het is goed. Dat is precies het gevoel wat Nathasja mij geeft. Bedankt voor deze fijne avonden!”
Eline (30) – Ondernemer

“Ik heb al een aantal keer een meditatie-avond van Nathasja bijgewoond. Dat voelt elke keer weer als thuiskomen bij mezelf. In mijn hectische bestaan is het zo belangrijk om even tijd te nemen voor mij zelf en tot mezelf te komen. Nathasja begeleidt ons met haar prettige stem via ontspannende meditaties, waarbij ik bij diepere lagen van mezelf kom. Ze lijkt precies aan te voelen wat we nodig hebben. Ze geeft ruimte voor wat er ontstaat. Zo’n meditatie avond is een cadeautje voor mezelf. En werkt ook daarna nog dagelijks door, doordat Nathasja handige tips geeft hoe je de meditatie zelf kunt toepassen.”
Marije – ondernemer, yogalerares en producent

“De begeleidende meditatie van Nathasja is fijn en rustgevend. Van een meditatie-avond wordt ik zelfbewuster en sta steviger op de grond. De visualisatie-oefeningen laden mij op met positieve energie. Dank Nathasja voor een fijne begeleiding.”
Vrouw

Persoonlijke begeleiding
Wil je liever een persoonlijke healing sessie of een coachingstraject om helemaal jezelf te te kunnen zijn en jouw unieke bijdrage te leveren aan jouw leven en dat van anderen?

Ik begeleid je graag om patronen los te laten en vanuit je hart en intuïtie te leven. Vol energie, vertrouwen, moeiteloosheid en vervulling. Je kwaliteiten en gaven volledig te kunnen laten floreren in je relaties en/of werk. Jouw eigen wijsheid te kunnen volgen.

Plan dan meteen een gesprek met me in om eens kennis te maken. Als je liever een mailtje stuurt, mail dan naar hello@helderheid-coaching.nl. 

Tot dan. Ik ben benieuwd waar je tegenaan loopt en wat je graag zou willen.

Lieve groet,
Nathasja