Tijd voor jezelf – energiemeditaties

Thuiskomen, balans en heling

Elke maand kun je genieten van geleide energiemeditaties. En je krijgt jouw eigen energiebehandeling op maat. Precies wat jij op dat moment nodig hebt.

De groep is klein, gezellig en intiem en de reis is magisch. Je maakt contact met je lijf en je intuïtie met behulp van meditatie, ademhaling, visualisatie en dialoog.

Wat gaan we doen?
Je gaat op reis en komt weer helemaal tot jezelf. Je verstevigt je basis en laadt weer op. Je wordt je weer bewust van je lijf en voelt wat je nodig hebt. Je bent in het moment. Alles mag er zijn

Ik begeleid je in dit proces met mijn stem en mijn liefdevolle energie die jouw transformatie ondersteunt. Zodat je weer meer in balans komt en in je kracht komt te staan. Je kunt de tools  zelf toepassen in je dagelijks leven op een manier die bij jou past.

Wanneer in 2020?
Vrijdag 2 oktober (nog in de volle maan van 1 oktober) in een yurt. 
Vrijdag 6 november online.
Donderdag 19 november online.  
Donderdag 3 december in een 6-hoekige ruimte met een lichtkoepel in Amsterdam-West.
Vrijdag 18 december online.

Wil je er ook bij zijn?
Kijk hier voor alle data en boek je eigen tickets hier.

Waar?
De avonden vinden plaats in een geweldige 6-hoekige ruimte gebouwd met natuurmaterialen aan de rand van een sprookjesbos midden in Amsterdam-West. Het is makkelijk te bereiken met de fiets en auto en niet ver van station Lelylaan.

Dit is wat anderen vertellen over hun ervaringen tijdens deze magische avonden:

“Ik verbaas me telkens weer hoe bijzonder deze avonden zijn. Over de magische dingen die gebeuren”
Francis – Ademcoach

“Het is een avond voor mezelf, maar ook een avond waar hele mooie momenten ontstaan. Stil staan bij hoe ik me echt (van binnen) voel, nieuwe inzichten krijg en ook persoonlijke groei zie. Door de ontspannende begeleiding van Nathasja, heb ik deze mooie en soms heftige emoties mogen ervaren. Het mag er allemaal zijn, het is goed. Dat is precies het gevoel wat Nathasja mij geeft. Bedankt voor deze fijne avonden!”
Eline (30) – Ondernemer

“Ik heb al een aantal keer een meditatie avond van Nathasja bijgewoond. Dat voelt elke keer weer als thuis komen bij mezelf. In mijn hectische bestaan is het zo belangrijk om even tijd te nemen voor mij zelf en tot mezelf te komen. Nathasja begeleidt ons met haar prettige stem via ontspannende meditaties, waarbij ik bij diepere lagen van mezelf kom. Ze lijkt precies aan te voelen wat we nodig hebben. Ze geeft ruimte voor wat er ontstaat. Zo’n meditatie avond is een cadeautje voor mezelf. En werkt ook daarna nog dagelijks door, doordat Nathasja handige tips geeft hoe je de meditatie zelf kunt toepassen.”
Marije – ondernemer, yogalerares en producent

“De begeleidende meditatie van Nathasja is fijn en rustgevend. Van een meditatie-avond wordt ik zelfbewuster en sta steviger op de grond. De visualisatie-oefeningen laden mij op met positieve energie. Dank Nathasja voor een fijne begeleiding.”
Vrouw