Workshops en trainingen voor groepen

Naast persoonlijke coachingstrajecten bied ik ook allerlei soorten workshops en trainingen voor groepen:

Tijd voor jezelf: maandelijks geef ik geleide meditaties in een kleine groep. Je kunt weer thuiskomen bij jezelf en weer energie opdoen. Je gaat aarden, loslaten, opladen, jezelf beschermen, voelen en verbinding maken met wat jij nodig hebt. En je kunt genieten van mijn energie die jou hierbij helpt.

Kickstart your day with focus: online of offline sessie  die zorgt voor meer focus, energie, plezier, succes en een betere balans in je in je werk en je privéleven. Je leert meer gebruik te maken van je intuïtie, kunt makkelijker keuzes maken en weet wat je nodig hebt als persoon en professional. #MeditationMonday is een abonnement voor elke maandag.
"Thank you Nathasja Gootjes for this workshop! Nice, practical and immediately rewarding."  ondernemer

Workshops en retraites op maat met het thema verbinding voor een bijzondere gelegenheid, zoals een vrijgezellenfeest, verjaardag of jubileum. Soms ook in samenwerking met andere coaches en trainers.
Een bijzondere manier om jullie band en liefde te versterken. Geeft een heel persoonlijk en warm tintje aan deze herinnering, vriendschap of band.

Speciale interventies voor congressen, bijeenkomsten of vergaderingen, zoals een focus- of verbindingsessie of een meditatie of visualisatie op maat. Als verbinding en focus belangrijk is. Als je wilt dat er echt spijkers met koppen worden geslagen en niet om de hete brij wordt heengedanst.

Presentaties over verbinding, meditatie, bewustwording, ontwikkeling, talent en verandertrajecten.

Wil je eens kennismaken? Of wil je een meditatie op maat voor jezelf of voor een speciale gelegenheid? Neem dan vrijblijvend contact met me op via het formulier hieronder of via 06-23386699. Ik help je graag om een goed beeld te krijgen van wat je nodig hebt en of ik daarbij kan helpen.