Tijd voor jezelf - energiemeditaties

Maandelijks, de eerste donderdagavond van de maand, kun je bij mij geleide meditatiesessies volgen. In een kleine groep maak je contact met je lijf en je intuïtie met behulp van meditatie, ademhaling, visualisatie en dialoog.

En je krijgt jouw eigen energiebad op maat. Precies wat jij op dat moment nodig hebt.

Je komt weer helemaal tot jezelf. Je verstevigt je basis en laadt weer op. Je wordt je weer bewust van je lijf en voelt wat je nodig hebt. Je kunt ervaren hoe het is om in het moment te zijn. Zodat alles er gewoon mag zijn zonder dat je jezelf verliest. Ik begeleid je in dit proces met mijn stem en mijn liefdevolle energie die jouw transformatie ondersteunt. Zodat je weer meer in balans komt en in je kracht komt te staan. Je kunt de sensitools vervolgens zelf gaan toepassen in je dagelijks leven op een manier die bij jou past.

Wil je er ook bij zijn? Ik heb ruimte voor slechts 8 mensen per avond, zodat ik voldoende persoonlijke aandacht kan geven. Verzeker je plek door een ticket te kopen. Stuur me vooraf een appje via 06-23386699 met je voornaam en datum waarop je wilt komen. Dan stuur ik je vervolgens een tikkie. Kijk hier voor alle data.

De avonden vinden plaats in een geweldige ruimte van www.centrumvoorhappiness.nl in de buurt van de Sloterplas en station Lelylaan.

Heb je nog vragen? Neem dan even contact met me op via onderstaande button of plan je eigen gratis Helderheidsgesprek in.