Wekelijks online focus sessies vanuit huis
Een intentie voor de week
Meer balans, focus, energie en succes

"These sessions help me to be better at what I do, know myself better and understand what I want and what not. And to trust myself."
Vrouw - ondernemer

Wil je als ondernemer je bedrijf nog meer laten groeien vanuit vertrouwen en balans? Wil je met minder energie meer uit je dag halen? Begin je ’s ochtends vol goede moed, maar heb je aan het eind van de dag toch niet gedaan wat je wilde?

Heb je een druk hoofd en wil je meer vanuit plezier en ontspanning je werk doen? Met jouw talenten echt kunnen bijdragen en leven vanuit je hart?

Heb je een baan, waarin je veel focus en energie nodig hebt?

Wil je je intuïtie ontwikkelen en zo de juiste keuzes maken? Weten wat je wilt en daarop acteren?

Veronica vertelt je in deze video hoe de online business focus sessies haar geholpen hebben haar bedrijf te laten groeien:

For English, please visit this page.

Deze live online sessies kunnen jou hierbij helpen:

 • * Vanuit huis log je wekelijks in
 • * Ik begeleid ik je persoonlijk naar een energieke en gefocuste week
 • * Je ontwikkelt je intuitie
 • * Je hebt meer succes
 • * Je ervaart meer balans
 • * Je hebt een goede focus
 • * Je hebt meer energie
 • * Je kunt je werk met veel meer gemak en plezier uitvoeren
 • * Je weet wat jij als persoon en als professional nodig hebt en te doen hebt
 • * Je hebt een tevreden gevoel aan het eind van je week

Ik heb altijd veel van mezelf gevraagd, ging altijd de uitdaging aan. Ik was een perfectionist en ben hoogsensitief. Ik doe mijn werk voor de volle 500%. In mijn vorige banen moest ik altijd veel ballen in de lucht houden. En ik wil gewoon echt bijdragen en het goed doen. En ook er volledig zijn voor mijn gezin, familie en vrienden.

Daar heb je een goede focus en veel energie voor nodig. Regelmatig raakte ik uitgeput. Ook voelde ik me soms angstig en kreeg te weinig slaap. Ik wilde het anders, maar had daar geen energie voor. Een catch 22.

Met meditatie en visualisatie heb ik geleerd hoe ik mijn energie kan behouden en in het hier en nu kan zijn. Me goed kan focussen op wat echt nodig is. Ik kan de balans bewaren en weet wat er nodig is voor mezelf en de ander. En zo kan ik mijn doelen behalen en echt bijdragen. Doen waar ik goed in ben.

Wil jij dit ook?

Wat leveren de online focus sessies je op? Per dag en per persoon kan dit verschillen. Geen dag en mens zijn hetzelfde. Dit zijn de meest genoemde resultaten:

 • * Betere focus & energie
  Je bent je bewust van wat belangrijk is. Je leeft in het moment, zodat je je minder laat afleiden door wat er niet
  toe doet.
 • * Meer ontspanning gedurende de dag
  Je vertraagt en ontspant en weet wat belangrijk is en wat je nodig hebt.
 • * Gevoel van regie en balans
  Je weet wat je wilt, nodig hebt en gaat goed voorbereid de dag in.
 • * Meer zelfvertrouwen en kracht
  Je hebt minder last van angst en voelt je beter, omdat je je naar binnen richt en aandacht geeft aan jezelf.
 • * Betere resultaten
  Je leert je bewustzijn te vergroten en wordt intuitiever. Daardoor weet je welke keuzes je moet maken en welke stappen nodig zijn om jouw verlangens te realiseren in je persoonlijke en professionele leven
 • * Meer profijt van je intuïtie
  Je richt je op jezelf en sluit je af van alles wat even niet belangrijk is. Daardoor kun je makkelijker luisteren
  naar je intuïtie.
 • * Grote bewustwording
  Je wordt je bewust van wat je wilt en nodig hebt en neemt dat mee de dag in op fysiek, psychisch en
  emotioneel vlak.
 • * Praktische tools
  Je krijgt een schat aan praktische tips die je helpen in je dagelijks leven om je energie te managen en meer vanuit je hart te leven

Wil je graag meer focussen op jezelf, maar weet je nog niet hoe? Of mediteer/visualiseer je zelf weleens met een app, maar raakt de klad er weer in?

Ik los dit voor jou op, want op het afgesproken tijdstip begeleid ik je tijdens de live online meditaties of visualisaties gewoon thuis via je telefoon of laptop, vanuit je luie stoel of zelfs je bed!

Wat zijn de voordelen van deze live online sessies?

 • Je besteedt jouw kostbare tijd niet aan reizen naar een locatie. Je kunt de sessie zelfs volgen vanuit je bed!
 • Je kunt daarna meteen verder met je normale dagritme.
 • Je focust 2 of 4 keer per maand op jezelf en je bedrijf. Een stok achter de deur, zodat je deze gewoonte makkelijker eigen kunt maken.
 • We werken met wat er op dat moment bij jou speelt, dus het brengt altijd dat wat jij nodig hebt.
 • Je betaalt per maand, lekker makkelijk!

Deze online sessies leveren je ongeloofelijk veel gemak en enorme resultaten op. Je krijgt 2 uur coaching op maat per maand.

Een maandabonnement kost slechts 80 euro per maand (exclusief BTW) ipv 200 euro per maand. Na 4 maanden kun je maandelijks opzeggen voor het einde van de maand. Je kunt zo een nieuw ritme opbouwen en je nieuwe gewoonte de kans geven om in te slijten.

Je kiest voor 4 x 30 of 2 x 60 minuten als goede voorbereiding op een bijzondere dag, workshop, presentatie, week of een specifiek patroon. Deze sessie stem ik helemaal persoonlijk op jou af.

Ben je nieuwsgierig of heb je nog vragen?

Wil je eerst een keer uitproberen hoe het werkt? De eerste keer kun je gratis meedoen. Geef de datum door, waarop je meedoet. Dan stuur ik je de instructies.

Laat je ook inspireren door degenen die jou al zijn voorgegaan.

Recencies

"These sessions help me to be better at what I do, know myself better and understand what I want and what not. And to trust myself."
Vrouw - ondernemer

Rating: ★★★★★
Werken met jou is een van mijn beste beslissingen ever! Ik weet precies wat ik nodig heb om die belangrijke verandering in mijn bedrijf te realiseren. Ik sta volledig in mijn kracht.
Vrouw - ondernemer

Rating: ★★★★★
Today I attended the first session.
I got a bit tired after the session, but the result is that I have done more than my actual to-do plan was and it is only 15:15! Didn't experience any stress.

This is something I will attend every week. The effectiveness & productivity was much higher compared to yesterday (for example).
Thank you Nathasja!
Vrouw

Rating: ★★★★★
I've been to the Meditation session with Nathasja at the TSH Collab and been totally amazed by the energy and motivation I felt after the session.
It's been a really great experience and Nathasja took a lot of time for me. It's been a long time that I've had such a productive, satisfying day.
Thank you so much!
Vrouw

Rating: ★★★★★
My day after the online morning meditation of 30 minutes was good. I really felt more in harmony.

I noticed that I did not feel so much of a pressure when it comes to the volume of work I should do.  I did not experience my little moments of “micropanic” at times when I usually experience them (when dealing with some particular issues at my work), which made it possible for me to think clearly and handle these issues really efficiently. I still feel that I have the work-related anxiety under control, even after a week now!

Nathasja, overall I think that your initiative is a brilliant idea, and I think you are really, really good. Please keep up the good work.
Vrouw - consultant

Rating: ★★★★★
De live online meditatie van 30 minuten was een hele fijne start van mijn overvolle dag.
Alle stapjes waren fijn. Door de meditatie was ik me heel bewust van hoe ik me voelde en hoe ik mijn werk wilde doen.

En het hielp me om me gedurende de dag helemaal te focussen op het hier en nu. Dat is heel belangrijk in mijn werk, want ik moet scherp en alert zijn. Ik was niet bezig met wat er allemaal om me heen gebeurde en anders liep dan gepland. Alle andere processen en hectiek kon ik parkeren. Ik had een hele goede focus.

Ik kan deze online meditaties dus absoluut aanbevelen. Een maandelijks abonnement is een goede stok achter de deur. Ik heb vooral een voorkeur voor privé-sessies. Dan kan ik nog betere resultaten behalen in mijn werk vanuit ontspanning.
Gerrit, presentator, 37 jaar