Liefdevol Intuïtief Verbinder Sensitief Pragmatisch Spiritueel

Dat is in een notendop wie ik ben.

Als zeer sensitief kind had ik mij gericht op iedereen, behalve mijzelf, en mijn eigen gevoel uitgeschakeld. Mijn bestaansrecht was anderen bij hun gevoel te brengen en in harmonie. Dan voelde ik me veilig en kreeg ik wat ik nodig had: aandacht en erkenning. Dacht ik.

Een belangrijk sleutelmoment was een ernstig ongeluk op mijn 24ste. Het was een wake-up call en het begin van een grote zoektocht naar mezelf. Ik was daarvoor erg ongelukkig. Mijn werk klopte niet en ik woonde in een dorp waar ik niet wilde zijn. Mijn sensitiviteit voelde als een last en kostte me zoveel energie. Ik had geen idee wie ik was, wat ik kon of wilde.

Het ongeluk deed me inzien dat ik maar één leven heb en ik nam geen genoegen meer met hoe dat eruit zag. Er moest meer mogelijk zijn.

Het was tijd om opnieuw verbinding te zoeken met mijzelf en mijn sensitiviteit als pure kracht te gaan ervaren. Als talent in plaats van handicap. Mijn fijngevoeligheid te verfijnen en ontwikkelen. En mijn spirituele kant een stevige basis te geven.

In deze video vertel ik je hierover en deel ik mijn verhaal. De sleutelmomenten en inzichten die ertoe hebben geleid dat ik nu doe wat ik doe.

In het bedrijfsleven als verandermanager en coach van individuen en teams kon ik nieuwe kennis en vaardigheden steeds in de praktijk toepassen. Deze verfijnen en mijn eigen stijl ontwikkelen. Een mooie kruisbestuiving!

Oktober 2015 ben ik gestart met Helderheid coaching naast mijn vaste baan als HR Manager, om aan andere spirituele, sensitieve vrouwen en mannen over te dragen wat mij heeft geholpen. De beste keuze die ik ooit heb gemaakt!  Het volgen van de Nieuwe Coachopleiding in 2016 en Energy Medicine in 2017 hebben mij nog meer bevestigd hierin. Vooral meditatie, visualisatie, energetisch en emotioneel lichaamswerk, Non Violent Communication, chakraleer, voice dialogue, de kracht van ademhaling en groepsdynamiek hebben mijn eigen stijl gevoed.

Ik ervaar mijn sensitiviteit, heldervoelen, - weten, -zien en -horen nu als kracht. Ik kan vanuit mijn stevige basis mijn energie laten uitreiken naar de ander. Jou spiritueel en pragmatisch begeleiden.

“If this body was crafted from the same intelligence that created the miracle of the living universe, rainbows, river banks, whale song and forest floors, why on earth would I not listen, trust and follow its voice as it spreads through me? Surely it would only guide me in the fullest expression of myself?"
Clare Dubois

Tijdens jouw zoektocht verbind ik je op een liefdevolle manier met jezelf.

Mijn energie reikt naar je uit, zorgt voor veiligheid, zonder oordelen. Helpt jou tijdens je proces, begeleidt en heelt je. Geeft jou precies wat jij nodig hebt. Loslaten, terughalen.

Blokkades lossen op en je energie gaat weer stromen.

Ik begeleid je op je reis naar binnen. Naar jouw eigen antwoorden met als effect bewustwording, inzichten, ontspanning en transformatie.

Je krijgt helderheid en kunt jezelf omarmen. Je mag jezelf zijn, herkent en erkent jezelf. Spanning verdwijnt.

Je kunt die stappen te zetten die je al zo lang wilt zetten. Dat geeft ontspanning, energie en meer zelfvertrouwen.

Je floreert, ervaart je eigen kracht en vrijheid. Je leert je fijngevoeligheid verfijnen en je intuïtie in te zetten, zodat je je missie kunt leven. Zodat je die in kunt zetten om bij te dragen aan een mooiere wereld.

Ik bied je verschillende vormen online via Zoom, Skype of in persoon:

Persoonlijke begeleiding:

Bloeisessies, waarin je je eigen intuïtie en kracht ervaart en versterkt. Je werkt bijvoorbeeld aan:

  • > het doorleven en realiseren van je droom, wens, of levensmissie. Hoe ziet dat eruit, wat zijn jouw unieke talenten en welk werk past bij jou: in jouw eigen bedrijf of dat van een ander.
  • > een betere relatie met jezelf en anderen
  • > ervaren van je eigen intuïtie en kracht en hoe je dat kunt aanboren
  • > de signalen van je lijf leren lezen
  • > zelfacceptatie
  • > je blokkades loslaten
  • > je verlangens inzetten als kracht

Ik voel ik intuïtief aan wat nodig is en maak voornamelijk gebruik van mijn sensitiviteit, verstilling, meditatie en visualisatie. Ik voel en zie wat jij ervaart en kan je op die manier de juiste vragen stellen.

Kickstart your day with focus: online of offline sessies (ook in groepsverband mogelijk) die zorgen voor meer focus, energie, plezier, succes en een betere balans in je in je werk en je privéleven. Je leert meer gebruik te maken van je intuïtie, kunt makkelijker keuzes maken en weet wat je nodig hebt. #MeditationMonday is een abonnement voor elke maandag.
"Thank you Nathasja Gootjes for this workshop! Nice, practical and immediately rewarding."  ondernemer

Recharge sessie:
Misschien ben je sensitief en lek je veel energie. Heb je een druk hoofd.
Misschien heb je een veeleisende baan en ben je altijd druk.
Aan de hand van jouw vraag help ik je met mijn energie en sensitools om je verbinden met jezelf. Je gaat aarden, loslaten, opladen, jezelf beschermen, voelen en verbinding maken met wat jij nodig hebt.
Je leert omgaan met je sensitiviteit en leert een passend energiemanagement:

Groepssessies en workshops:

Tijd voor jezelf: maandelijks geef ik geleide meditaties in een kleine groep. Je kunt weer thuiskomen bij jezelf en weer energie opdoen. Je gaat aarden, loslaten, opladen, jezelf beschermen, voelen en verbinding maken met wat jij nodig hebt. En je kunt genieten van mijn energie die jou hierbij helpt.

Kickstart your day with focus: online of offline sessie die zorgt voor meer focus, energie, plezier, succes en een betere balans in je in je werk en je privéleven. Je leert meer gebruik te maken van je intuïtie, kunt makkelijker keuzes maken en weet wat je nodig hebt als persoon en professional.
"Thank you Nathasja Gootjes for this workshop! Nice, practical and immediately rewarding."  ondernemer

Workshops en retraites op maat met het thema verbinding voor een bijzondere gelegenheid, zoals een vrijgezellenfeest, verjaardag of jubileum. Soms ook in samenwerking met andere coaches en trainers.
Een bijzondere manier om jullie band en liefde te versterken. Geeft een heel persoonlijk en warm tintje aan deze herinnering, vriendschap of band.

Speciale interventies voor congressen, bijeenkomsten of vergaderingen, zoals een focus- of verbindingsessie of een meditatie of visualisatie op maat. Als verbinding en focus belangrijk is. Als je wilt dat er echt spijkers met koppen worden geslagen en niet om de hete brij wordt heengedanst.

Presentaties over verbinding, meditatie, bewustwording, ontwikkeling, talent en verandertrajecten.

Wil je eens kennismaken? Of wil je een meditatie op maat voor jezelf of voor een speciale gelegenheid? Neem dan vrijblijvend contact met me op via het formulier hieronder of via 06-23386699. Ik help je graag om een goed beeld te krijgen van wat je nodig hebt en of ik daarbij kan helpen.

Contact opnemen