Thuis Bij Jezelf Training

Thuiskomen bij jezelf is in verbinding staan ​​met wie je echt bent. Het stelt je in staat om volledig jezelf te zijn en je talenten en gaven voor jezelf en de mensen om je heen ten volle te benutten.

Gehoor te geven aan je intuïtie. Om antwoorden te krijgen en keuzes te maken die bij je passen. Je weet wat je nodig hebt. Wat je volgende stap is, met wie je contact op moet nemen, wat je wilt creëren.

En het helpt je ook om erachter te komen welk gedrag je wilt loslaten en hoe je dat kunt doen.

Welke tools, strategieën en kwaliteiten jij zelf hebt om je te ondersteunen om je dromen en doelen waar te maken.

Dit proces biedt je energie, moeiteloosheid en (zelf)vertrouwen. Meer vreugde en voldoening. Je kunt aanwezig zijn in het hier en nu en nog veel meer.

Thuis is die plek binnenin waar alles in je leven klopt. Waar je jezelf keer op keer kunt voeden, reactiveren en opladen. Puur vertrouwen en vrede. Het is er altijd geweest, het is alleen bedekt met laagjes: overtuigingen, patronen en oordelen.

Thuiskomen is een continu proces, een levenslange opgaande spiraal terug naar wie je werkelijk bent. Laagjes afwerpen en opnieuw verbinding maken met jouw geweldige, unieke energie en je energieniveau verhogen.

Hoe werkt het?

  1. Schrijf je hierboven in.
  2. Elke week op dinsdag en donderdag ontvang je via de mail of in mijn Being Fully You FB groep de training.
  3. De training bestaat uit video’s, teksten, links, 2 werkboeken, een live en een audio. 
  4. Op 11 juni sluiten we af met een avond samen, waarin ik nog meer deel, we samen een oefening gaan doen en je vragen kunt stellen (replay is bsb).

Deze groep is bedoeld voor spirituele, down to earth vrouwen die graag willen groeien en nog meer zichzelf willen zijn.

Voel je vrij om ook andere vrouwen uit te nodigen die hier bij passen. Vrouwen die jou energie geven en waar je je prettig bij voelt.