Sensitiviteit als kracht

Vind je het moeilijk om bij jezelf te blijven?

Voel je de emoties van anderen en neem je ze makkelijk over? Voel je meteen bij binnenkomst wat de sfeer is?

Ben je perfectionistisch en heb je vaak een druk hoofd? Ben je vaak moe?

Ben je misschien hooggevoelig?

Als je nog twijfelt, doe dan hier de HSP test van Elaine Aaron. Ik zeg er meteen bij dat er geen ‘one size fits all’ is. Ieder mens is anders. Zo’n label geeft je de mogelijkheid uit te vinden wat jou misschien kan helpen.

Na een bijna fataal ongeluk heb ik het roer omgegooid. Ik kwam erachter dat ik al tijden  ongelukkig was, een verkeerde baan had en het belangrijkste: ik was het contact met mezelf en mijn gevoel helemaal kwijt.

Tijdens mijn lange zoektocht kwam ik erachter dat ik niet ziek was en ook niet gek. Wel dat ik heel sensitief ben en welke rol dat gespeeld had in mijn leven. Welke tools je kunt gebruiken om hiermee om te gaan en het om te zetten tot een kracht ipv een last.

En ik heb ontdekt welke 3 sleutelelementen mij geholpen hebben om mijn leven compleet te veranderen. Met energie, plezier en een enorme passie voor wat ik nu doe.

Het heeft uiteindelijk geleid tot het ontwikkelen van het intuïtieve programma “Sensitiviteit als Kracht” met de 3 sleutelelementen die we samen op maat voor jou invullen. Op een manier die bij jou past.

Dit programma is voor jou als…
 • je een gedreven man of vrouw bent (ondernemer of in dienst)
 • je jouw (hoog)sensitiviteit als een last ervaart
 • je voelt dat dit jou in de weg staat om jouw dromen, doelen en ambities waar te maken
 • je veel dromen en plannen hebt en echt iets wil bijdragen in deze wereld, maar je teveel energie lekt
 • je het moeilijk vindt om bij jezelf te blijven
 • je hoofd overuren draait en je wil weten wat jouw lijf je kan bieden
 • je je vrij wilt voelen om helemaal jezelf te zijn en jouw unieke talenten te kunnen benutten
 • je wereld graag een beetje mooier wilt maken met jouw energie
In dit traject helpt jou:
 1. een stevige basis te voelen
 2. energiemanagement tools te leren en toe te passen. Voor nood en dagelijks onderhoud
 3. met het accepteren en loslaten van jouw belemmerende patronen en gewoontes.

Bovendien word je je bewust van jouw unieke sensitieve talent en hoe je dat kun inzetten.

En je ontwikkelt je intuïtie, zodat je dat ook na dit programma kunt toepassen om jouw dromen en ambities waar te maken met focus, plezier en energie.

Wil jij dit ook? Neem contact met me op of plan je eigen vrijblijvende Helderheidsafspraak in. Laten we kennismaken en ervaren of ik juiste match ben om jou te helpen je sensitiviteit als kracht te ervaren.