Podcastserie Ochtendwandelingen

Tijdens mijn ochtendwandelingen komen vaak verhalen en inzichten naar boven.

Ik deel ze met jou voor inspiratie, herkenning en vermaak. En misschien heb je iets aan de tips.

Ze gaan over het leven en jezelf zijn. De soms komische, soms intense pieken en dalen die ik ervaar en hoe ik daarmee omga.

Ik vertel hoe ik navigeer door verschillende emoties. En hoe je zo steeds meer in contact kunt komen met jezelf en dichterbij jezelf kunt komen. Patronen, blokkades los kunt laten.

Zodat je vrijuit kunt leven en zo jouw talenten kunt inzetten om jouw eigen unieke bijdrage te leveren.

Hoe fijn is dat? 

Veel plezier! Als je vragen hebt, neem dan gerust contact met me op.

Wil je als eerste weten wanneer er een nieuwe Ochtendwandeling te beluisteren is? Schrijf je dan in op mijn Energy Letters en ontvang een heerlijke grondingsmeditatie (Engels en Nederlands). Ik deel daarin nog meer verhalen, tools, fijne workshops en trainingen die jouw helpen om nog vrijer te leven met meer energie en plezier.

Liefs,
Nathasja

Hoogsensitiviteit

Wat is dit eigenlijk en wat niet? Wat zijn de lastige en mooie kanten? Hoe kun je jezelf helpen en ondersteunen?
Het is een heel belangrijk deel van mijn werk als intuïtie coach en healer. Hoe heb ik dit veranderd naar een kracht?
Ik deel mijn ervaring als HSP en coach. Bijna alle mensen met wie ik werk zijn hoogsensitief. Ik deel mijn persoonlijke verhalen en de tools die mijn leven en dat van vele anderen compleet heeft veranderd. Luister mee. En geef je hier alvast op voor de Masterclass Hoogsensitiviteit als Kracht op dinsdag 21 april, waarin ik je een aantal tools leer.

Hoogsensitief deel 2: Hoe blijf je bij jezelf?

Bij jezelf blijven is heel belangrijk als je hoogsensitief bent. Waarom? Zo kun je makkelijker jezelf blijven. Je staat steviger in je schoenen en kunt makkelijker je grenzen aanvoelen. Ook is je energiebalans beter, omdat je minder energie verliest. En je kunt je intuïtie beter horen en volgen. Zo komt jouw talent nog beter tot zijn recht.
Hoe komt het dat dat lastig is als je sensitief bent? Ik vertel een aantal mogelijke oorzaken die ik vaak hoor in mijn praktijk. Ik deel welk patroon bij mij de reden was en hoe ik daarachter kwam. Ook vertel ik welke twee dingen ervoor zorgen dat ik makkelijk bij mezelf blijf.

Hoogsensitief deel 1: Hoogsensitief: heel gewoon

Wat is het en wat is het niet? Hoe uit het zich? Wat zijn de lastige en mooie kanten? Wat is het allerbelangrijkste voor jou als HSP? En een persoonlijk verhaal, een belangrijk sleutelmoment, dat mijn leven als HSP compleet heeft veranderd.

Emoties

Waarom kunnen ze zo lastig zijn? Hoe kun je emoties navigeren, zodat ze je niet kidnappen en je jezelf kunt zijn?

Emoties deel 3: Geluk voelen? Makkie!

Emoties deel 2: Verdriet, best lastig of niet?

Emoties deel 1: Boosheid navigeren en wat het je brengt

Wat een stadion te maken heeft met regie over je leven

Me time, waarom niet en vooral waarom wel!

De zee, een geweldig medicijn