Persoonlijke begeleiding

Voel je de noodzaak om het anders te gaan doen, maar weet je nog niet precies hoe? Loop je steeds tegen hetzelfde aan? Wil je graag meer jezelf zijn en in je kracht staan? Werk of een eigen bedrijf dat bij je past? Een betere relatie met jezelf en anderen?

Vanuit jouw vraag begeleid ik je in een reeks van bloeisessies. Het is een intensief traject, een katalysator voor jouw ontwikkeling met meestal deze elementen:

  • Wat is mijn verlangen, levensdoel, missie of (nieuwe) koers.
    Persoonlijk, in je werk of je eigen bedrijf. En wat is mijn kracht en talent. Je gaat je hiermee verbinden, zodat het je sterkt en extra ondersteunt. Doorwerkt in alles wat je doet. Je makkelijker kunt bereiken wat je wilt en keuzes kunt maken.
  • Wat houdt me tegen om dit te doen?
    Je begrijpt jezelf beter, leert hoe je systeem werkt en waarom. De spanning gaat eraf, je kunt het loslaten en transformeren.
  • Wat heb ik nodig om dit te gaan doen?
    Wat helpt mij, wat is belangrijk in dit proces? Als mens en als professional.
  • Welke stappen ga ik zetten om mijn doel te bereiken?

Je krijgt een intensieve begeleiding, waarin je jezelf leert kennen. Je gebruikt daarbij voornamelijk je intuïtie: je lijf, je gevoel en gedachten. Ik leer je tools om bij je intuïtie te komen en bij je kern. Je gaat op zoek naar wat je voelt in je lijf en wat het jou wil zeggen.

Ik begeleid je op een intuïtieve manier en voel letterlijk waar jouw blokkades en verlangens zitten en wat jij voelt. Verder gebruik ik meditatie, visualisatie en andere tools die op dat moment passen. In mijn liefdevolle en oordeelloze aanwezigheid kun je echt contact maken met jezelf. Mijn energie vergemakkelijkt jouw transformatie.

Wat levert het je op:

– Een stap in je ontwikkeling naar het volgende level
– Meer jezelf zijn
– Meer energie
– Meer ontspanning, rust en balans
– Een groter bewustzijn over je systeem en je patronen; meer zelfkennis
– Het maken van keuzes die bij je passen
– Meer regie over je leven en patronen
– Meer vertrouwen en zelfverzekerd
– Meer vrijheid om te doen wat jij wilt
– Helderheid over je levensdoel, talenten en verlangens
– Voor ondernemers: helderheid over je missie en strategie van je bedrijf
– Actieplan en resultaten

 

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Button_Widget”][/siteorigin_widget]
 

Heb je vragen of wil je eens vrijblijvend kennis maken? Neem dan contact met me op via de button hieronder of plan een gratis helderheidssessie in.

 

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Button_Widget”][/siteorigin_widget]