Jouw Gratis Meditatie Verlangen

Alsjeblieft, jouw kadootje! Een meditatie vol verlangen….

Wat is jouw verlangen?

Misschien heb je een klein of groot verlangen in je leven, werk of eigen bedrijf. Droom je erover of denk je er vaak over na. Of misschien zit het nog diep in je onderbewuste en is het nog vaag.

Via meditatie en visualisatie kun je het naar boven halen. Krijg je meer duidelijkheid en kun je het voelen in je lijf. Dat is een geweldig gevoel met een hoge vibratie. Dat heeft een positief effect op je gevoel, je handelen en je uitstraling. En het is ook een geweldig hulpmiddel en drive om jouw verlangen te realiseren.

Wil jij dit ook ervaren? Deze meditatie en visualisatie kan jou erbij helpen. Het helpt jou om nog groter te durven dromen, je bewustzijn te vergroten. Mogelijkheden te zien, te focussen en te vertrouwen. En rust te ervaren. Zodat het je inspireert. En het kan je helpen om het te manifesteren

Veel plezier ermee!

Liefs,
Nathasja

 

Ik benieuwd waar je mee worstelt en waar je naar verlangt. En help je graag helderheid te krijgen wat je precies zoekt en of we iets voor elkaar kunnen betekenen.

Heb je vragen of wil je weten wat ik jou kan bieden? Klik gerust op de verschillende linkjes en/of plan dan je eigen gratis en vrijblijvend Helderheidsgesprek. Of bel/app me op 06-23386699.

Wil je ervaren wat je tegenhoudt en wat je daar aan kunt doen? Kijk eens naar de Persoonlijke Bloeisessies.

Wil je je eerste gratis Online Businessmeditatie uitproberen en ervaren hoe jij je jezelf en je eigen bedrijf kunt laten bloeien? Balans, energie, plezier en succes door het ontwikkelen van je intuitie. Je kunt elke maandagochtend meedoen. Plan de dag zelf!

Of vindt je het moeilijk om bij jezelf te blijven? Neem je emoties en sferen van anderen makkelijk over? Heb je vaak een druk hoofd? Wil je jouw sensitiviteit graag als een talent en kracht ervaren? Kijk eens naar Sensitiviteit als kracht.

Wil je graag een keer een Geleide Energiemeditatie of Sisterhoodwandeling meemaken? Kijk dan hier naar alle data.