Coming Home Circles – Warme, intieme Healingavonden

Amsterdam West 20.00-21.30

Hoogsensitiviteit, spiritualiteit, magie, intuïtievelingen, starseeds, lichtwerkers, healers.

Balans, rust, helderheid, kracht en spirituele groei

 

Kom lekker genieten van een warme avond voor jezelf met gechannelde meditaties, sound en energy healing. Precies wat je nodig hebt op dat moment en een boost voor je spirituele groei.

Tijdens deze warme, gezellige bijeenkomsten in een intieme groep kun je je weer verbinden met jezelf, je hart, intuïtie en je lijf. Loslaten wat niet meer bij je past en je eigen energie en kracht weer activeren. Kom je weer thuis bij jezelf.

Je kunt genieten van

Tijd voor jezelf, sharing circle, oracle cards, energiethema’s, magie. Gechannelde visualisaties, persoonlijke energy healing.  Spirituele begeleiding en groei, plezier in een veilige groep van gelijkgestemden bij wie je jezelf kunt zijn.
En natuurlijk een kopje thee met iets lekkers.

Data en locatie

Elke derde vrijdagavond van de maand van 20.00-21.30 komen we bij elkaar  in Amsterdam-West. De data en locatie vind je hier.

Reserveren

Wil je meteen een avond voor jezelf plannen, dan kun je hier je plekje reserveren. Voor 1 keer of 4 keer met korting.  Heb je vragen? Stuur me dan gerust een mailtje: hallo@helderheid-coaching.nl

Leuk om je daar te zien! 

Ervaringen

‘Hèhè, ik ben er weer!’

‘Je energie heeft echt wat in gang gezet bij mij. Word er elke keer zo blij van.’

‘Een healingavond van jou staat gelijk aan uren therapie.’

‘Eindelijk weer eens lekker en aan één stuk door geslapen.’

‘Ik kreeg zulke mooie boodschappen en er gebeurde van alles in mijn lijf.’

‘Ik verbaas me telkens weer hoe bijzonder deze avonden zijn. Over de magische dingen die gebeuren.’
Francis – Ademcoach

‘Ik vond het oprecht heel fijn en warm en helpend voor mij.’

‘Het is een avond voor mezelf, maar ook een avond waar hele mooie momenten ontstaan. Stil staan bij hoe ik me echt (van binnen) voel, nieuwe inzichten krijg en ook persoonlijke groei zie. Door de ontspannende begeleiding van Nathasja, heb ik deze mooie en soms heftige emoties mogen ervaren. Het mag er allemaal zijn, het is goed. Dat is precies het gevoel wat Nathasja mij geeft. Bedankt voor deze fijne avonden!’
Eline  – Ondernemer

‘Ik heb al vaak een meditatie-avond van Nathasja bijgewoond. Dat voelt elke keer weer als thuiskomen bij mezelf. In mijn hectische bestaan is het zo belangrijk om even tijd te nemen voor mij zelf en tot mezelf te komen. Nathasja begeleidt ons met haar prettige stem via ontspannende meditaties, waarbij ik bij diepere lagen van mezelf kom. Ze lijkt precies aan te voelen wat we nodig hebben. Ze geeft ruimte voor wat er ontstaat. Zo’n meditatie avond is een cadeautje voor mezelf. En werkt ook daarna nog dagelijks door, doordat Nathasja handige tips geeft hoe je de meditatie zelf kunt toepassen.’
Marije – ondernemer, yogalerares en producent

‘De begeleidende meditatie van Nathasja is fijn en rustgevend. Van een meditatie-avond wordt ik zelfbewuster en sta steviger op de grond. De visualisatie-oefeningen laden mij op met positieve energie. Dank Nathasja voor een fijne begeleiding.’

Persoonlijke begeleiding

Wil je liever een persoonlijke healing sessie of een coachingstraject om helemaal jezelf te kunnen zijn en jouw unieke energie en kwaliteiten  volledig tot hun recht te laten komen in je eigen leven en dat van anderen?

Ik begeleid je graag om patronen los te laten en vanuit je hart en intuïtie te leven. Vol energie, vertrouwen, moeiteloosheid en vervulling. Je kwaliteiten en gaven volledig te kunnen laten floreren in je relaties en werk. Jouw eigen wijsheid te kunnen volgen.

Plan dan meteen een gesprek met me in om eens kennis te maken. Als je liever een mailtje stuurt, mail dan naar hello@helderheid-coaching.nl. 

Tot dan. Ik ben benieuwd waar je tegenaan loopt en wat je graag zou willen.

Lieve groet,
Nathasja
Spiritueel gids en Energy Healer