Vind je het moeilijk om bij jezelf te blijven?

Neem je emoties en sferen van anderen makkelijk over? Heb je vaak een druk hoofd? En ben je vaak moe?

Ben je misschien hooggevoelig?

Als je nog twijfelt, doe dan hier de HSP test van Elaine Aaron.

Na een bijna fataal ongeluk heb ik het roer omgegooid. Ik kwam erachter dat ik al tijden  ongelukkig was, een verkeerde baan had en het belangrijkste: ik was het contact met mezelf en mijn gevoel helemaal kwijt.

Tijdens mijn lange zoektocht kwam ik erachter dat ik niet ziek was en ook niet gek. Wel dat ik heel sensitief ben en welke rol dat gespeeld had in mijn leven. Welke tools je kunt gebruiken om hiermee om te gaan en het om te zetten tot een kracht ipv een last.

En ik heb ontdekt welke 3 sleutelelementen mij geholpen hebben om mijn leven compleet te veranderen. Met energie, plezier en een enorme passie voor wat ik nu doe.

Het heeft uiteindelijk geleid tot het ontwikkelen van het intuitieve programma “Sensitiviteit als Kracht” met de 3 sleutelelementen die we samen op maat voor jou invullen. Op een manier die bij jou past.

Dit programma is voor jou als…

je jouw (hoog)sensitiviteit als een last ervaart en voelt dat dit jou in de weg staat om je ambities waar te maken. Als jij veel dromen en plannen hebt en echt iets wil bijdragen in deze wereld, maar je teveel energie lekt en je het moeilijk vindt om bij jezelf te blijven. Of je nou ondernemer bent of in loondienst bent.

In dit traject leer je:
  1. energiemanagement tools toe te passen voor nood en dagelijks onderhoud
  2. hoe je beter bij jezelf kunt blijven & hoe je je energie kunt managen
  3. en word je je bewust van jouw achterliggende patronen en gewoontes

Bovendien word je je bewust van jouw unieke sensitieve talent en hoe je dat kun inzetten.

En je ontwikkelt je intuitie, zodat je dat ook na dit programma kunt toepassen om jouw dromen en ambities waar te maken met focus, plezier en energie.

Wil jij dit ook?

 

Bestel het hier

Plan je eigen vrijblijvende Helderheidsafspraak in en ik help je om helderheid te krijgen of wij iets voor elkaar kunnen betekenen en ik je kan helpen om jouw sensitiviteit als kracht te ervaren.