Voel je de noodzaak om het anders te gaan doen, maar weet je nog niet precies hoe? Loop je steeds tegen hetzelfde aan?

Wil je graag je levensmissie vervullen vol enthousiasme? Een leven, werk of een eigen bedrijf dat helemaal bij jou past?

Wil je je fijngevoeligheid verfijnen, zodat het een kracht is die voor jou en misschien zelfs anderen werkt?

Vanuit jouw vraag kan ik je op verschillende manieren begeleiden. Zie hieronder een aantal van de meestgekozen sessies:

Persoonlijke Bloeisessies, waarin je je eigen intuïtie en kracht ervaart en versterkt. Het is een intensief proces, waarin je bijvoorbeeld bezig gaat met:

 • * het voelen en ervaren van je overtuigingen, patronen en het loslaten en transformeren daarvan
 • * het doorleven en realiseren van je droom, wens, of levensmissie. Hoe ziet die eruit, wat zijn jouw unieke talenten en welk werk past bij jou: in jouw eigen bedrijf of dat van een ander. Dit is een geweldige kracht, waarmee je makkelijker kunt bereiken wat je wilt en keuzes kunt maken.
 • * ervaren van je eigen intuïtie en kracht en hoe je dat kunt aanboren
 • * de signalen van je lijf leren lezen
 • * een betere relatie met jezelf en anderen
 • * (zelf)vertrouwen
 • * het verfijnen van je fijngevoeligheid, van onmacht naar kracht
 • * een passend energiemanagement
 • * je verlangens inzetten als kracht

Ik voel ik intuïtief aan wat nodig is en maak voornamelijk gebruik van mijn heldervoelen, -weten, -horen en -zien, verstilling, meditatie en visualisatie. Ik voel, zie en hoor wat jij ervaart en kan je op die manier de juiste vragen stellen. En geef jou de juiste tools, zodat jij dit zelf kunt doen.

Mijn energie reikt naar je uit om jouw proces te begeleiden, ondersteunen en te helen waar nodig is.

 

Live Online Business Focus: online sessies die zorgen voor meer focus, energie, plezier, succes en een betere balans in je in je werk en je privéleven. Je leert allerlei tools om je intuïtie bewust aan te boren en in te zetten voor je eigen bedrijf of werk. Je weet wat je nodig hebt als mens en als professional.

Je kunt kiezen voor een maandabonnement met

 • * wekelijkse sessie van een half uur
 • * tweewekelijkse sessies van een uur

Rating: ★★★★★
"Werken met jou is een van mijn beste beslissingen ever! Ik weet precies wat ik nodig heb om die belangrijke verandering in mijn bedrijf te realiseren. Ik sta volledig in mijn kracht."
Vrouw - ondernemer

Boek hier je eerste gratis live online business sessie!

Recharge sessie:
Misschien ben je sensitief en lek je veel energie. Heb je een druk hoofd.

Misschien heb je een veeleisende baan en ben je altijd druk.
Aan de hand van jouw vraag help ik je met mijn energie en sensitools om je verbinden met jezelf. Je gaat aarden, loslaten, opladen, jezelf beschermen, voelen en verbinding maken met wat jij nodig hebt.

Je leert omgaan met je sensitiviteit en leert een passend energiemanagement.

Ik begeleid je op een intuïtieve manier. Ik voel letterlijk waar jouw blokkades en verlangens zitten en wat jij voelt. In mijn liefdevolle en oordeelloze aanwezigheid kun je echt contact maken met jezelf. Mijn energie vergemakkelijkt jouw transformatie.

Vervolgens kun je de volgende stappen zetten om jouw doelen te bereiken. Je kunt je eigen talenten nog beter inzetten en zo bijdragen aan een mooiere wereld.

 

Heb je vragen of wil je eens vrijblijvend kennis maken?  Boek dan zelf een helderheidsgesprek in voor ons twee of neem contact met me op via de button hieronder.