Ik heb een diep respect voor deze liefdevolle, passievolle en energieke vrouwen die de gave hebben om jou in contact te brengen met jezelf. Ik en vele andere vrouwen hebben hun unieke talenten en compassie mogen ervaren.

Judith van Zelm van Eldik - Bakker, Stembevrijder
Twist2change

Haar missie is om jou te helpen je ware verhalen te ontdekken. Je talenten, worstelingen, wijsheden en fouten. Zodat je groeit, in beweging blijft. Je jezelf ontwikkelt tot de complete en unieke persoon die je bent. We hebben allemaal een eigen liedje in ons. En heel veel muziek!

Veel vrouwen zijn experts in aanpassen. We voelen en weten wat onze omgeving nodig heeft. Dus geven we ons hart, onze energie en onze oren. Vaak verliezen we in dit process onszelf en onze stemmen. We luisteren niet naar onze behoeftes. Worden gespannen, gefrustreerd en raken uitgeput.

Judith vertelt:
“Ik zou graag alle mensen in de wereld samen horen zingen! Ik ben heel benieuwd hoe dat zou klinken. Hoe een ieder van ons klinkt. Er zit zoveel kracht in zingen. Het is heel gezond, opbeurend, inspirerend en een perfecte manier om spanning los te laten. Het geeft je energie.

Mijn missie is om de barrière voor zingen te verlagen, onze stemmen te bevrijden en gebruik te maken van onze natuurlijke bron van energie en creativiteit.

Ik zou je willen uitnodigen om samen met mij op ontdekkingsreis te gaan naar je ware stem van dat unieke moment. We gaan je innerlijke geluiden verkennen en onvoorwaardelijk naar elkaar luisteren. Je hoeft alleen maar nieuwsgierigheid te zijn en ja te zeggen.”

Judith combineert meditatie, luisteren, stembevrijding, lichaamswerk, stemimprovisatie, mantra’s en canon zingen en delen. En ze brengt ook haar jarenlange ervaring als zangeres en professionele trainer in haar sessies. Een unieke ervaring om mee te maken!

Nadia Duran, Yoga en Feminine Dance Teacher
www.cunaforwomen.com

Nadia helpt je om de Godin in jou naar voren te brengen! Haar passie is om bewustzijn te creëren voor het potentieel dat we hebben om een completer, meer verbonden en vitaler leven te leiden.

Ze vindt het belangrijk dat wij vrouwen ons afstemmen op de cyclus van hun lijf. Dat wij onze emoties accepteren en we ons op een empathische manier verbinden met andere vrouwen. Dat is volgens haar essentieel om onszelf en anderen op een diep niveau te voeden.

Ze wijdt haar leven aan het opbouwen van gemeenschappen waar vrouwen zich kunnen verbinden met aspecten en rollen van het vrouwzijn die zijn kwijtgeraakt. Voor vrouwen die in het algemeen minder waarde hebben gekregen in onze snelgroeiende en prestatiegerichte samenleving.

De afgelopen 15 jaar studeerde ze yoga, gezondheid, psychologie, trauma, persoonlijke ontwikkeling en vrouwelijkheid. Ze combineert deze kennis en ervaring met de godinnenarchetypen uit de analyse van Jungiaanse psychologen.

Nathasja Gootjes – Verbindings- en Transformatiecoach
www.helderheid-coaching.nl/Nathasja

Als organisator zal ik dit weekend dragen en jou persoonlijk en de groep begeleiden tijdens de ceremonies en workshops.

Ik breng je terug naar je kern en je intuïtie. Help jou met helderheid, bewustwording en helemaal jezelf mogen zijn. Je komt in verbinding met jezelf, zodat je je bewust wordt van je blokkades en de spanning verdwijnt. Je verbindt je met je verlangens, voelt ontspanning, energie en weet weer wat je wilt.

Als heldervoelende voel ik je blokkades en verlangens. Mijn energie reikt naar je uit, zorgt voor veiligheid en stimuleert je transformatie. Blokkades lossen op en je energie gaat weer stromen. Je voelt je vrij om jezelf te zijn en de volgende stap te nemen in je leven, carrière of eigen bedrijf. Ik wil je graag helpen je talenten te delen, je passie en levensdoel te leven.

Zodat jij op je eigen manier kunt bijdragen aan een mooiere wereld.

Ik begeleid je op een intuïtieve manier met behulp van o.a. meditatie, visualisatie, ademhaling, helende energie en wat op dat moment nodig is.